joi, 6 octombrie 2011

Guest Post: Crosetate cu dragoste – din dragoste pentru femeia frumoasa

Am fost de multe ori intrebata care este produsul meu preferat, dar n-am raspuns niciodata in scris. :)
A fost printre primele pe care le-am facut in scopul de a fi vandute. Dar ce crezi ca s-a intamplat? Pe primul l-am facut cadou, fara sa apuce sedinta foto. Pe al doilea l-am fotografiat, dupa care am zis ca il pastrez. :D Asadar, abia al treilea exemplar a ajuns la vanzare. Imi este asa de drag! De fiecare data cand il fac, mi se pare tot mai frumos si mai frumos! E asa, nu stiu cum, placut si dragalas (cum zicea cineva). E si elegant, feminin, pot sa-l port la orice ocazie si in orice combinatie, din primavara pana in iarna.
O vreme nu ne-a intrebat nimeni de el. Apoi a inceput sa primeasca aprecieri. Dupa care am primit deodata 3 comenzi de la 3 persoane diferite, in interval de 2 zile. :) O clienta i-a pus margine neagra, cealalta l-a vrut cu brosa rosie, alta cu maneci lungi. Nu puteam decat sa ma bucur si sa-l indragesc si mai tare.
Mai tarziu, o domnisoara ma roaga mult de tot sa il fac repede, ca sambata are nunta. Aceasta a fost cea mai mare bucurie: sa stiu ca al meu “crosetat” va fi acolo, alaturi de miresica, intr-o zi foarte importanta din viata oricarei femei.
Apoi am constatat ca au prins miresicile drag de el. I-am mai pus niste perlute, niste dantela si fiecare il avea asa cum si l-a dorit.
Si dupa ce l-am prezentat asa cum merita, trebuie sa va spun ca este vorba despre "Bolero Delicat" asa cum se numeste el in cadrul colectiei.

Alte produse crosetate cu aceeasi dragoste:



3 comentarii: